Babytøj, legetøj og alt godt til dine børn.

I dette indlæg skal det handle om en skøn butik i hjertet af Bagsværd som er mit stamsted, når jeg køber børnetøj og tilbehør. Jeg skal lige nævne at det her hverken er en salgsannonce  eller jeg bliver betalt for at reklamere, men blot noget inspiration til dig og dine børn.  Prinsen og Prinsessen er en super hyggelig butik med masser af inspiration til børn. De sælger fx børnetøj fra baby til teenager. De sælger  legetøj, bamser, dukker  babyting, som rangler, de sælger cremer. sutter og meget meget mere.  Der er de kendte mærker som  Petit  by Sofie Schnoor, MarMar, Hust & Claire, Hummel og mange flere. Men butikken har også andre mærker af forskellige slags, så der ligsom er en balance mellem kendte til ukendte mærker. Butikken er delt op i to afdelinger. Når man går ind, starter man med baby afdelingen. fra helt nyfødt til 12 måneder hvor tøjer hænger på stativer/ bøjler opdelt efter alder. En super fed måde at fremvise tøjet og de andre ting på, så kunder ved hvor de skal gå hen. Når du så går videre og rundt om et hjørne går man ind i teenager afdelingen, hvor der også er et spænderne udvalg til både piger og drenge. For mig betyder det meget at butikken er overskuelig og det er Prinsen og prinsessen, samt ejeren er meget service mindet om sine kunder. Ambitionsniveauet er højt og der er kælet for detaljerne, som fx Jellycat som er de super bløde dyr fra London. Min søn har nok en 20 stykker efterhånden og næsten alle er købt der. De er sat på en rigtig sød måde i et skab hvor du kan se dem sidde ved siden af hinanden (så sødt), i stedet for de bare hænger på en bøjle. Men her sidder de fremme og der er mange at kigge på. Dukkerne fra Rubens barn står også fremme og pynter. Tøjet hænger også efter størrelse og om det er drenge eller pigetøj.

På en hylde ved tøjet er der kun spil og klodser, som er stablet op på hinanden. Virkelig flot at se på, og så ved man hvor de er, uden man behøver at lede efter dem. Over for den er der to metalvogne, hvor der kun er tegnefilmsfigurer på. Det synes jeg er en smadder god gaveidé til de list større børn. Udover det er der også at muligt andetlegetøj, samt naturlegetøj.  Sko, støvler og pumps, står linet op på stribe, på hylden overfor. I butikken går de op i, at tingene står pænt. På væggene hænger der billeder og dyretrofæer (heldigvis af plys!), som skaber en hyggelig stemning. Udover børnetøj og -sager, har de også smykker, voksentøj, sko og – sørme så – neglelak! Det er da smart, at der i en børnetøjsbutik også er noget for mor, mens ungerne leger i det hyggelige legehjørne. Så hvis du en gang kommer til Bagsværd, så gå i Prinsen og Prinsessen – det vil du ikke fortryde!

Med disse ord vil jeg sige god fredag aften og god weekend.

 

Skriv et svar